Seilmaker søker flere hender

Optimisme i Kristiansand

Optimisme i Kristiansand

Etter en tøff høst er det nå optimismen som rår hos Seil & Rigg i Kristiansand.

Publisert Sist oppdatert

– Her på Sørlandet er det full fart på seilloftet. Faktisk ser vi muligheten til å vokse litt og ønsker å ansette en ny selger i 100 % stilling, sier Michael Henriksen, daglig leder av Seil & Rigg AS, til SEILmagasinet.

Sammen med Nick Willetts etablerte Michael Henriksen Seil & Rigg AS i 2007 etter å ha jobbet som seilmaker for det italienske America`s Cup-laget Mascalzone Latino i Valencia 2007.

AVANSERT. – Vi har i løpet av 2009 investert mye i seilloftet. Blant annet har vi fått en helt ny symaskin fra Australia, som mest sannsynlig er Norges største og mest avanserte symaskin, fortsetter Henriksen.

– Vi satser på å produsere seilene våre her i Kristiansand i motsetning til mange av våre konkurrenter som produserer seil også i Østen. Og vi har merket en god oppgang i løpet av sesongen. Men skal vi tjene penger er vi avhengig av to mann i produksjonen og ettersom seilmakere ikke vokser på trær, søker vi heller en selger med interesse for seiling.

– Det er et stort skritt å ta for et lite seilloft som oss, men vi har tro på markedet og ønsker å satse, avslutter Michael Henriksen.