Lowrance’ nye Mark– og Elite kartplottere

Prisbelønnete og enkle kartplottere

Prisbelønnete og enkle kartplottere

Den nye Mark og Elite-serien av plottere fra Lowrance har fått internasjonale prisnominasjoner for både beste bilde, ytelse og «mest for pengene».

Publisert Sist oppdatert

Den nye Mark og Elite-serien av plottere fra Lowrance er helt enkle ekkolodd, kartplottere og kombiplottere uten muligheter for nettverkstilkoblinger.De har fått internasjonale prisnominasjoner for både beste bilde, ytelse og «mest for pengene».

PASSER MINDRE BÅTER. Fordi de er relativt rimelige i innkjøp og enkle å demontere, kan de passe for alle typer mindre fritidsbåter, også åpne båter.

Lowrance Elite er en serie plottere, med 5” dagslys fargeskjerm og 480x480 punkters oppløsning. I kartplotterne følger det med en innebygd 16 kanalers GPS-antenne, men det er også mulighet for tilkobling av ekstern antenne. Navionics bakgrunnskartkart er innebygd. Ekstra (Navionics Gold) navigasjonskart må kjøpes på micro-SD-brikke.

TRE MODELLER. Elite-serien kan ha innebygd en to-frekvens ekkolodd-modul, med mulighet for å spille av tidligere ekko-bilder. Man kan velge mellom tre modeller: Elite-5x, -5m og -5.

Den første er et ekkolodd med hekksvinger med temperatur-sensor. Den andre er en ren kartplotter, mens den siste er en kombi-plotter (med kart og ekkolodd). Prisene varierer fra 5500 til 6500 kroner.

RENE EKKOLODD. Lowrance Mark er en serie med rene ekkolodd med 5” supertwist LCD sort/hvitt skjerm. Skjermen har samme oppløsning som fargeskjermene, og LED bakgrunnsbelysning. Mark-5x m/200kHz hekksvinger koster ca. kr 2300, og Mark-5x Pro leveres med 83/200kHz hekksvinger og koster ca. kr 3000.

Plotterne leveres med en ny type hurtigbrakett, med tilt- og svivel-funksjon. Hull gjennom braketten gjør det enkelt å montere kabler gjennom dekk.

Produktene blir tilgjengelig rundt april i år.