redKnows MiniFinder

Båtalarm til mobiltelefonen med nye funksjoner

Båtalarm til mobiltelefonen med nye funksjoner

Du skal få bedre kontroll over båten din, og det skal bli vanskeligere for tyver å stikke av med den. Det er tanken bak MiniFinder, som nå kommer med tilleggsytelser.

Publisert Sist oppdatert

MiniFinder er en liten sporsender på størrelse med en mobiltelefon som du kan plassere i båten din. Flytter eller skader noen båten din, sender den fra seg både en tilstedeværende alarm, men også en SMS til mobiltelefonen med direkte posisjon i kartet hvor båten din befinner seg.

Enheten har en innebygd GPS og SIM-kort.

NYE TILLEGG. Med den nye tilleggsytelsen «Live» kan du nå også følge båten på kartet på din egen hjemmeside på www.redknows.se. Greit om noen virkelig har tatt båten din, men kanskje også nyttig om du ikke selv er om bord og  vil holde øye med båten din.

Du kan også legge til en ekstern sensor til MiniFinderen som da også for eksempel vil kunne fungere som en innbruddsalarm. Det kan også være sensorer som overvåker nivået på vann i båten, en magnetkontakt eller IR-sensor.

UTVIKLES STADIG. Ove Eklund i det svenske firmaet Axtech som produserer MiniFinder sier at de har som strategi å utvikle stadig nye funksjoner og ny programvare som innehavere av MiniFinder vil kunne ha glede av.

Det er ikke knyttet noe abonnement til MiniFinderen og programvareoppgradering skjer via GPRS.

Norsk importør er Rasmussen Engros AS. Utgangsprisen for MiniFinder er kr 3995. MiniFinder Sensor koster kr 4600.