«Knivklokka»

Nytt produkt fra kjent varemerke

Nytt produkt fra kjent varemerke

Lykkelig er den som eier et kjent varemerke, for det kan man gjøre mye ut av. Du kan for eksempel få Victorinox klokker.

Publisert Sist oppdatert

Alle kjenner jo den røde offiserskniven til Victorinox (Swiss Army Knife), så dette varemerket kan kapitaliseres ytterligere. Som for eksempel å presentere klokker under det samme navnet. Dette er langt fra noe uvanlig, for de fleste klokkemerker kjøper jo innmaten fra ETA og lager bare kassene selv.

STÅLKASSE. Victorinox Summit XLT er en kolleksjon av sporty og robuste ur. Den mest interessante for seilere er kronografen med stålkasse. Viserne er blitt store og lettleselige, og den nye, ergonomisk utformede glassringen kan bare dreies en vei, slik at den viser det første kvarteret i minutter og deretter i 5 minutters intervaller. Interessant under regattastart.

Uret her dessuten dato, slik at du vet når du er kommet i mål under Færder’n.

FIRE FARGER. Kronografen til Victorinox finnes i fire ulike farger, blank svart, sølv, oransje og i Victorinox’ kjente rødfarge fra knivene. Uret tåler 100 meters vanntrykk og har ripefritt mineralglass.

Det er lagt vekt på leselighet: Stoppeursviserne er gode å lese mot de sorte småskivene, og 30 minuttersskiven er forstørret for enklere lesing av stoppeurstid.

Prisen er langt fra avskrekkende, kr 3290.