Seilbåtutstillingen.no

Det nye startstedet for seilbåtkjøpet ditt

Det nye startstedet for seilbåtkjøpet ditt

Fredag åpner Sjøen for alle på Lillestrøm med tre utstilte seilbåter. I dag åpner Seilbåtutstillingen.no med over 2000 båter – og de er tilgjengelige over hele landet. Dessuten koster det ikke noe å se på dem!

Seilbåtutstillingen.no inviterer deg ut på utstillingsbryggen og den representerer en ny, mer visuell og annerledes måte å se båter på.

I alt kan du lete frem informasjon om over 2000 modeller, men om båtene til de aktive seilbåtutstillerne får du også en mengde tilleggstjenester. Hos disse utstillerne kan du se båtene i sitt rette element, se hvordan de ser ut under dekk, se filmer, 360 graders visninger og laste ned brosjyrer.

På Seilbåtutstillingen.no kan du orientere deg om priser – og studere hvordan prisene har utviklet seg – og du kan plukke ut interessante båter og sammenligne dem.

Det eneste du ikke kan gjøre på seilbåtutstillingen.no er å ta og føle på båtene, men utstillingen guider deg dit du også kan gjøre det.

ALT PÅ ETT STED. – De siste årene har vist at det er altfor kostbart for de aller fleste norske seilbåtaktørene å trekke store båter til utstillingen på Lillestrøm. Ikke minst er dette ulogisk når mange av importører har båtene utstilt i egne lokaler hele vinteren igjennom, sier Henrik Næss i SEILmagasinet, som har vært prosjektleder for Seilbåtutstillingen.no.

Han mener Seilbåtutstillingen.no byr på den beste måten å orientere seg i markedet på, slik at du kan blinke ut de båtene du ønsker å ta en nærmere, fysisk kikk på og gå etter i sømmene.

ORIENTERING OG BESØK. – I og med at importørenes egne, utstilte seilbåter er så georgrafisk spredt, er Seilbåtutstillingen.no til uvurderlig hjelp for alle som selger seilbåter. Her er alle båtene tilgjengelige – bokstavelig talt langs den samme utstillingsbryggen – og når potensielle kjøpere har samlet inn nødvendig informasjon og funnet båtene som er nærmest kravene de har satt til «drømmebåten», ja, da er det naturlige neste-skrittet å oppsøke båtene, sier Næss.

ÅPNET I DAG. Seilbåtutstillingen.no åpnet i dag og «utstillingsbryggen» vil være åpen frem til 21. april i år. I denne tidsperioden kan du kikke på de over 2000 ulike båtmodellene utstillingen inneholder.

TRE GRUPPER. Seilbåtutstillingen.no inneholder tre grupper båter. Først på utstillingsbryggen ligger båtene til de aktive utstillerne. Disse båtene er det mer informasjon om og flere tilleggstjenester knyttet til. Det er disse utstillerne som har satset på seilbåtutstillingen.no og gjort det mulig å gjennomføre den.

Dernest kommer alle øvrige båtmodeller du kan få kjøpt som ny her til lands. Disse båtene inneholder alle vitale mål, men informasjon og bilder er mer begrenset.

Som tredje gruppe kommer alle båtmodeller som er gått ut av salg og som nå kun er aktuelle som objekter på bruktmarkedet. Dette er modeller som skriver seg seg helt tilbake fra 1970-tallet og frem til i dag.

KOMPLETT. Seilbåtutstillingen.no er kort og godt den mest omfattende oversikten over seilbåter som fins.

– Det ligger mange ti-års arbeid bak innsamlingen av informasjonen i denne utstillingen, og dette arbeidet pågår kontinuerlig. Bilder suppleres og huller i informasjonen tettes daglig, sier Henrik Næss.

Det kommer også flere og flere aktive utstillere med, noe som også bidrar til at den samlete informasjonen dag for dag blir enda mer utfyllende.

– Hold deg derfor oppdatert om seilbåtmarkedetr og bruk seilbåtutstillingen.no, slutter Henrik Næss.