Skaane Marine overatt av Norges største båtutstyr-distributør

Flak AS styrker sin posisjon

Flak AS styrker sin posisjon

Kristiansand-grossisten Flak AS har overtatt Skaane Marine AS.

Publisert Sist oppdatert

Dette skal bidra til å videreutvikle Skaane Marine AS som leverandør av seilbåtstyr, samtidig som Skaanes produkter skal komplettere Flaks nye båtutstyrskjede, BestMarin.

Flak omsatte for ca. 120 mill kr i 2009 og skal med det være Norges største distributør av båtutstyr. Skaane har en omsetning på ca. 10 mill. kroner.

I forbindelse med overtagelsen er det sendt ut følgende pressemelding:

«Flak AS har inngått avtale om å overta Skaane Marine AS og styrker dermed sin posisjon som den ledende leverandør av båtutstyr i Norge. Skaane Marine blir også en viktig leverandør til den nye båtutstyrskjeden, BestMarin.

– Vi er meget fornøyd med å få med oss Skaane Marine AS. De har gode merkevarenavn og en dyktig stab som vil komplettere Flak. Gisle Hjelme og Steinar Johannessen er svært dyktige medarbeidere og vi er overbevist om at de gjennom et tett samarbeid med Flak vil kunne videreutvikle Skaane Marine som den ledende leverandøren av seilutstyr. Vi vil for øvrig fortsette virksomheten slik den er i dag, med Horten som base, sier daglig leder i Flak, Trond Fekjær.

Skaane Marine ser frem til å få Flak som eier.

– For oss har det vært avgjørende å få en sterk eier med kompetansen på markedet og med tilstrekkelig med kapital til å kunne gjøre smarte innkjøp, sier daglig leder Steinar Johannessen, som sammen med resten av staben gleder seg til å jobbe tettere sammen med Flaks organisasjon.

– Flak vil åpne nye muligheter for våre produkter gjennom sitt brede forhandlernett i Norge. Vi ser også meget positivt på at Skaane Marine blir en viktig leverandør inn mot den nye båtutstyrskjeden, BestMarin som vi har meget stor tro på

Flak omsatte for ca. 120 mill kr i 2009 og er Norges største distributør av båtutstyr. Flak er også initiativtaker til den nye båtutstyrskjeden, BestMarin.

Skaane Marine omsatte for ca 10 mill. kr og er en viktig distributør innen dekksutrustning, rigg og sikkerhetsutstyr til seilbåter i Norge.