Rock your boat med SonicHub™

Underholdning styrt fra kartplotteren

Underholdning styrt fra kartplotteren

Har du en av de største multiplotterne fra Simrad eller Lowrance, kan du nå anskaffe en SonicHub™, som er en ny type underholdningsanlegg for fritidsbåter.

En SonicHub™ består hovedsakelig av en radio med stereo forsterker og høyttalere, samt en «docking station» for MP3-spiller, som kan betjenes fra kartplotteren via NMEA2000. Båtføreren vil dermed selv hele tiden kunne ha kontroll med volumnivået på musikken eller radioen.

SonicHub’s dockingstasjon passer til de aller fleste modellene av iPod, iPhone, iTouch eller USB MP3 spillere opptil 16 GB. Det er også inkludert adaptere for eldre utgaver av iPod, iPod Classic, iPhone, iTouch samt noen av de nyeste Nano-modellene. Det er også inngang for satellitt-tv og riks-tv-dekoder, både lyd og bilde.

Dockingstasjonen er vanntett, så – i følge reklamen – behøver man ikke være bekymret for å plassere sin iPhone i stasjonen selv i en mindre fritidsbåt.

På plotter-skjermen vises hvilken melodi som spilles, artist og album – forutsatt at lydfilen inneholder de relevante mp3-tags.

Med «multi-sone»-teknologi kan man kontrollere lyden i inntil 3 områder om bord. Denne funksjonen er selvsagt mest aktuell for større båter med separat styreposisjon og oppholdsrom.

SonicHub™ er designet i samarbeid med Fusion, en anerkjent produsent av underholdningsanlegg både for bil og båt.

For kr 3 600 får du et komplett SonicHub™-anlegg med prosessor/forsterker, dockingstasjon og 2 høyttalere, samt NMEA2000 kabel med plugg. Har du et Simrad NSE-system, kan du også se video eller TV på plotterskjermen din i tillegg til musikk og radio, fordi denne plotterskjermen har en video-inngang. Levering starter i september.