Jeanneau Sun Odyssey 409

Imponerer med eleganse

Imponerer med eleganse

Jeanneaus nye Sun Odyssey 409 imponerer med eleganse.

Publisert Sist oppdatert

Lugarene er store og romslige – utstillingsbåten hadde tre lugarer, men båten kan også fåes med to – med brede køyer og godt om armslag alle steder. Lugaren forut bød endog på egen kontorplass. Byssa er på fransk manér stor og tilnærmet hesteskoformet.

Se tidligere omtale av båten.

DU BESTEMMER SLUTTPRISEN. Standardprisen er satt til kr 1 327 000 for båt med to lugarer. Vil du ha tre lugarer må du legge til kr kr 15 749, eller kr 37 195 dersom du vil ha tre ugarer og to toalettrom i stedet for standard ett. Vil du ha båten i performance-utgave med blant annet genuaskinner på dekk og spinnakerutstyr må du plusse på kr 124 324.

En elektronikkpakke med Raymarine ST-70 koster kr 60 469, og vil du ha en såkalt Skandinavia-pakke som inneholder en hel del komfort-detaljer som elektrisk ankerspill, landstrøm, musikkanlegg, el-vinsj på hyttedekket med mer, må du ut med kr 147 813.

Og ut over dette er det en lang rekke valg du kan ta – som koster penger. Jeanneau har med andre ord lagt seg på en nokså skrapet pris for anskaffelse av båten, og så er det opp til kjøper å bestemme det videre nivået på utstyr og innhold.