Seilmessen i Son

Årets første lokale høstutstilling

Årets første lokale høstutstilling

Fikk du ikke med deg Båter i sjøen eller har lyst til å se mer på båter. Seilmessen i Son er da et alternativ denne helgen.

Bryggene på Kadettangen i Bærum er borte og båtene flyttet, men i Son har de tre importørene Normar AS, Blue Peter AS og Delphia Yachts AS samlet det de har av båter og lagt dem ved bryggene i Son. Der kan du ta en ekstra kikk på de båtene du ikke rakk å se nøye nok på under Båter i sjøen, men du har også sjansen til å se en båt du ikke fikk se i Bærum:

NYE FIRST 30. Bénéteaus nye og sporty First 30 har nyss ankommet og vil bli vist frem for første gang her i landet – for den sakens skyld også i Skandinavia. Og dessuten; hele 14 andre båter som vises i Son, er nye av året.

HØST- OG VINTERUTSTILLINGER. Vi går mot en tid der de ulike importørene trekker i hus og samler båtene sine i lokale utstillingshaller, og vinteren igjennom vil det være aktiv utstillingsaktivitet i alle disse lokalene. SEILmagasinets nettbaserte utstilling samler dem alle, for går du inn på SEILbåtutstillingen.no vil du kunne se alle båtene virtuelt – og du blir guidet videre hvor du finner de ulike importørene og de ulike modellene. Bruk SEILbåtutstillingen.no til orientering og planlegging!

Og første stopp i høsten og vinterens «utstillingstour» er altså i Son denne helgen – på Seilmessen. Åpningstiden er fra kl 11 til 16.