Over 2000 båter langs en brygge

Oversikten finner du i SEILbåtutstillingen

Oversikten finner du i SEILbåtutstillingen

Jakter du på ny båt og vil orientere på markedet? SEILbåtutstillingen er stedet å starte jakten.

Publisert Sist oppdatert

I SEILbåtutstillingen finner du informasjon, data og bilder på mer enn 2000 forskjellige seilbåter. Helt siden 1970-tallet har SEILmagasinet systematisk samlet data om ulike modeller, og det er nærmere 40 års innsamling av informasjon SEILbåtutstillingen er et resultat av.

OPPDATERES. Oversikten er under stadig utvikling – nye båter kommer til og eldre oppdateres – og i forbindelse med at vi nå forbereder 2011-årgangens første utgave av SEILmagasinet, som vil by på alle årets nye seilbåtmodeller og som kommer i starten av februar, vil det i løpet av den nærmeste måneden komme mye nytt også i SEILbåtutstillingen.

Så ta en kikk innom og sjekk med jevne mellomrom.

FLERE LAG AV INFORMASJON. Du finner flere lag av informasjon i SEILbåtutstillingen.

1. UTSTILTE BÅTER. Først og fremst har vi de utstilte båtene. Dette er de båtene Norges mest aktive importører virkelig øsnker å vise frem!

Om dem finner du både importørenes egen informasjon. Den kan i varierende grad bestå av bilder brosjyrer, filmer, 360-graders bildevisninger, priser og linker til nettsider med mer. Om de utstilte båter finner du også karthenvisning til hvor importøren befinner seg og hvor du fysisk kan komme og ta og føle på båtene. I tillegg finner du SEILmagasinets egen, redaksjonelle omtaler av de ulike modellene.

2. ANDRE NYE BÅTER. Andre nye modeller som er i salg i Norge er også med i SEILbåtutstillingen, og om disse finner du generelle data, bilder og eventuelt SEILmagasinets omtale av båtene.

3. ELDRE MODELLER. Hovedbolken i SEILbåtutstillingen består av alle de gamle, utgåtte modellene – modellene du nå finner på bruktbåtmarkedet – for eksempel på finn.no. Her finner du seilbåtmodeller godt tilbake på 1970-tallet og frem til dem som ble tatt ut av produksjon i år. Også disse båtene inneholder mye redaksjonell informasjon, pluss at du kan laste ned omtaler SEILmagasinet igjennom tidene har lagd om båtene.

UNIKT OPPSLAGSVERK. SEILbåtutstillingen er kort og godt et unikt oppslagsverk for deg som vil orientere deg på båtmarkedet. Et nyttig verktøy som du har til rådighet, er at du kan plukke ut båter du vil sammenligne med hverandre, og få båtenes data oppstilt i sammelignbar tabellform.

Og om du ikke konkret jakter på en ny seilbåt – kan SEILbåtutstillingen være et sted å drømme seg litt bort for en stakket stund…