Diva 35

Videreutviklet modell

Videreutviklet modell

Diva 35 er en videreutvikling av Diva 34. Den skal ha en noe mer eksklusiv innredning, og den vil bli å få med tre lugarer.

Publisert Sist oppdatert

I forhold til Diva 34, har den nye båten også fått skylight i dekket og dermed mer lys under dekk, og den skal ha fått en ny cockpitløsning der noe av det nye er at rormannen har fått trukket alle skjøt og trimliner akter til seg.

– Målet med den nye konstruksjonen har vært å skape en båt som tilfører noe nytt på markedet. Ikke bare enda en båt. Diva 35 har i våre egne tester seilt jevnt med Diva 38 som har et LYS-tall på 1,31. Diva 35 har et formspråk som synliggjør Divans felleskap med sin storesøster Diva 38. Diva 35 har allikevel en mer sportslig fremtoning, står det å lese på importøren VindVind AS’ nettside.

Båten kan fås med to eller tre lugarer. I to-lugarsversjonen påstås akterlugaren å være meget romslig. Under dekk har båten mange avrundete løsninger, og salongen er originalt sirkelformet – noe konstruktøren Bernt Lindquist også har benyttet i flere av sine tidligere konstruksjoner.