Campus 7.4

Lett å seile, lett å håndtere

Lett å seile, lett å håndtere

Lett å seile og lett å håndtere. Det er noe av kjerneverdiene i nye Fabola 7.4, som blir vist på Båter i sjøen i begynnelsen av september.

Publisert Sist oppdatert

Konstruktøren Bernt Lindquist har i alle år hatt en forkjærlighet for små seilbåter, og han har alltid tegnet  og bygd båter i dette segmentet – i flere tiår kjent under navnet Campus.

«STORBÅT-FØLELSE». – Campus 7.4 er forsiktig forstørret i forhold til sine søstre. Den har et moderne lettdrevet skrog med linjer som gir maksimal fart på kryss så vel som medvind. Det utvidete volumet gir rom for god bokomfort med fire køyeplasser, toalett og bysse i tillegg til at en stor cockpit er prioritert for seilhåndtering. Båten er spekket med smarte løsninger som virkelig gir deg «storbåt»-følelsen, sier den norske importøren, VindVind AS, om båten.

Av løsninger kan nevnes at Campus 7.4. kan utstyres med elektrisk motor og solcellepanel. Kjølen kan trekkes helt inn i skroget, og med et dyptgående på beskjedne 30 cm,  kommer båten inn i selv de grunneste buktene.

Båten har en separat lugar forut. Bordet i salongen gir plass til fire personer. Byssa gir mulighet for å rigge til kokeapparat med to bluss og oppvaskkum.