Stikkord for Bavaria Vision 46

Lys, komfort og eleganse

Lys, komfort og eleganse

Bavaria Vision 46 representerer det første skrittet i en fornyelse av Vision-serien.

Publisert Sist oppdatert

I januar 2012 – i Düsseldorf – vil Bavaria Vision 46 bli vist for første gang, og da vil publikum få se hva skrogdesigner Bruce Farr og interiørdesigner Design Unlimited med Mark Tucker i spissen har smidd i sammen.

LYS. Utifra tegningene verftet har sluppet ser det ut til at Bavaria-verftet atter har sluppet luft og lys inn under dekk i rikt monn. Det er et rikelig utvalg dekksluker til å åpne. Cockpiten har to ratt og det skinner igjennom at det er lagt vekt på mannskapets komfort og nytelse.

KOMFORT. Det er lagt opp til å kunne plassere puter nær sagt hvor man kunne tenke å sette seg, og en fiffig detalj er løsningen som ser ut til å kunne omgjøre babord cockpitbenk til en dobbel solseng. For å få til dette er nedgangen plasser til styrbord for båtens senterlinje.

ELEGANSE. – Eleganse, komfort og enkel håndtering, er hva verftet har som stikkord for modellen.

Verftet forteller at båten er blitt til i dialog med kunder fra hele Europa; det er en Bavaria slik kundene ønsker seg den, om vi tolker pressemeldingen rett. Bavaria Vision 46 vil komme med to eller tre doble lugarer.

Design Unlimited, som ble grunnlagt av Mark Tucker i 2000, er mest kjent for sine interiører i store superyachter, men de har også vært med på å gi flere Hanse-modeller form.