RM 1260

Ny og annerledes 40-foter

Ny og annerledes 40-foter

En litt annerledes 40-foter som skal seile godt og med høyverdige tekniske spesifikasjoner, det er hva nye RM 1260 skal være.

Publisert Sist oppdatert

Og det er nettopp hva RM Yachts er kjent for, å lage litt annerledes båter som ikke minst skal fungere til havs og på langtur. Dessuten er de bygd i tre-kompositt i motsetning til de dominerende plastbåtene på markedet.

Marc Lombard står bak tegningene til også denne RM-modellen som er bygd over samme lest som de øvrige modellene. Det innebærer at en stor bysse og en navigasjonsplass er plassert under det markante overbygget, mens salongen ligger forenom, litt lavere og under det store «panoramavinduet» som den svært skråstilte glassflaten i front av overbygget utgjør.

Den nye modellen får ogs RMs velkjente og store tekniske rom innunder cockpiten. Det hele vil være utført med mange sjøverdige detaljer og malte skott og malt innredning.

Båten har RMs løsning med to skråstilte. parallelle kjøler, men bare ett rorblad, og verftet lover en båt som også skal være rask og ha god stabilitet.