Årets sprøeste båtrace:

Ny helg- nye pepperkakebåter

Ny helg- nye pepperkakebåter

Lag en kakekopi av båten din og vinn en jolle.

Publisert Sist oppdatert

Vi fikk flere bilder av pepperkakebåter forrige helg, og satser på å utvide flåten denne helgen.

– På en seng av blått frotélaken ligger en fri kopi av en redningsskøyte fra tidlig 1900-tallet. Modifisert med sukkerlaminert mast, spant og pepperkakebordgang, skriver hovedkonstruktører Nora Damlien (12 ) og hennes ivrige pappa Klaus. At båten ikke har seil forklares på følgende vis:

­–Dessverre var det lite vind, så seilet var det ikke noe bruk for.

Frem til 14. januar kan du dele dine bilder av din pepperkake-seilbåt på Seilas og/eller Seilmagasinet sin facebookside, Juryen, som består av redaksjonen i Seilas og Seilmagasinet vil plukke ut et utvalg pepperkakebåter, og lesere på Facebook vil avgjøre hvem den endelige vinneren blir. Hovedpremien er en PVC Gummibåt 277 cm Nordic fra Maritim, til en verdi av 3490 kroner - godkjent for motor opptil 9,9 hestekrefter. Andre premier vi har er en driSuit - vanntett beskyttelse for iPhone 4 og 4S, samt en liten bluetooth høyttaler for mobilen.

Bildene deler du på Seilmagasinet sin facebookside. Om du ikke allerede liker Seilmagasinet på Facebook, anbefaler vi at du gjør det. Det blir da lettere å følge med på konkurransen og se andre bidrag som blir sendt inn. 

Reglene er enkle. Ta et bilde av pepperkalebåten. Få gjerne med et bilde av deg selv med båten også. Ta helst vare på både bilde  og pepperkakebåten, før den spises, da vi kanskje ønsker å gjøre mer ut av vinnerbåtene.