Søk i arkivet

Sjøen for Alle 2014Forsetter på Fornebu

Det blir messe i Telenor Arena også i 2014.

«Sjøen for alle, vil også neste år arrangeres i Telenor Arena på Fornebu. God tilgjengelighet og fine besøkstall er hovedårsakene til at styret i båtbransjeforbundet Norboat gikk for et nytt år i Telenor Arena», heter det i en pressemelding fra Norboat.

– Styret i båtbransjeforbundet Norboat, som eier Sjøen for alle messen, har bestemt at messen i 2014 fortsetter på Telenor Arena der den ble arrangert for første gang i 2013. Norboat ønsker å arrangere en ny messe på Fornebu basert på erfaringene fra i fjor, forteller administrerende direktør i Norboat, Erlend Prytz, i pressemeldingen.

– Det var mye som var vellykket på Telenor Arena i 2013. Vi er rimelig godt fornøyde med publikumstilstrømmingen – vi merker at vi er nærmere hovedstaden når messen holdes på Fornebu. Tilgjengeligheten for båtfolket i Østfold, Vestfold og ikke minst fra Sørlandet er også en viktig faktor, sier Erlend Prytz, som legger til at arrangøren også har hatt noen utfordringer med det nye lokalet.

– Parkering har vært en utfordring tidligere på Telenor Arena, men arenaen har funnet en løsning på det med bl.a. å bruke parkeringshuset til Telenor, sier Erlend Prytz.

– Det er viktig å huske at Sjøen for alle er vårt viktigste utstillingsvindu, og det er helt essensielt at messen fungerer for bransjen. Totalbildet gjør at vi fortsatt favoriserer Telenor Arena foran 2014, avslutter administrerende direktør i Norboat, Erlend Prytz.

Sjøen for alle arrangeres i 12.- 16. mars 2014 på Telenor Arena.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen