Stiller lag på annen arena

Stiller lag på annen arena

Team Wolfpack satser på å vinne – også når det gjelder barter!

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Thomas Nilsson vil bli å se med bart i hele november.

November er måneden for bart. Da pågår aksjonen «Movember», som er en aksjon som skal få flere menn til å ta ansvar for egen helse og undersøke seg jevnlig hos leger for å redusere antall kreftdødsfall. Det er også en aksjon som samler inn penger til kreftsforskning. Og at du lar barten gro i hele november, er et synlig bevis på at du støtter aksjonen.

Stiller lag

Wolfpack Racing er med på dette, og innsatsen og vinnerviljen er like sterkt som på regattabanen. Laget har opprettet en profil hos Movember, og nå gjelder det å samle inn flest penger til aksjonen.

– Foreløpig ligger vi på Topp 50-listen i Movember Norge- aksjonen, sier team-leder Thomas Nilsson.

Movember-aksjonen skjer ved at man registrerer seg på www.movember.com og oppretter en profil der. Og så gjelder det å få folk til å donere penger. Wolfpack Racing har opprettet en slik profil, og i skrivende stund er 2000 kroner samlet inn. Lederlaget, Heimdal Eiendomsmegling, har inne 30 000 kroner.

Går for seier

Nå håper Nilsson & Co i Wolfpack Racing at venner og kjente skal hjelpe dem til å komme til topps på listen.

– Vi kjører hardt på for å få en topp plassering også utenom regattabanen. For oss som elsker å vinne er det så klart kun topplassering som gjelder, sier Thomas Nilsson.

Du kan selvfølgelig også danne ditt eget lag og utfordre Wolfpack Racing.

Og la barten gro…

I 2012 resulterte aksjonen 4,9 millioner kroner til kreftforskning – og spesielt til forskning på prostatakreft.