Havna.com er en nyttetjeneste for alle som vil på båttur i Norge
Havnatoktet gikk langs hele kysten, og redaksjonen fikk tips fra folk underveis
Mannskapet deltok på ulike etapper
Forlagssjef Ole Henrik Nissen-Lie og redaktør Magne Klann mottok prisen

Fagpressepris til Havna

Nettstedet Havna.com fikk Fagpressens Markedspris for lanseringstoktet langs hele norskekysten med webkamera på båten.

Publisert Sist oppdatert

Store bildet: Starten gikk ved grensebøyene til Sverige og Live-toktet endte i Kirkenes.

Havna.com delte førsteplassen med medie- og reklamebransjens eget fagblad, Kampanje.

Etter flere runder i juryen, klarte man ikke å skille ut én vinner av Markedsprisen, og valgte å gi den til to veldig forskjellige, men likeverdige vinnere. Havna.com for et kreativt markedsstunt og Kampanje for et nytt forretningskonsept, skriver Fagpressenytt.

– Havna.com ble relansert i fjor med kontinuerlig videodekning av en båtferd langs hele Norskekysten. «Relanseringen viser hvordan kreativitet kan gjennomføres om man tør å satse og planlegger godt», sier juryen.

Live

Havna-toktet ble gjennomført med en Askeladden P80 på 26 fot i slutten av april og begynnelsen av mai 2012. På båten var det montert kamera for Live sending fra hele turen. Telenor Maritim leverte sendeutstyret som gjorde det mulig å sende livesending på nett langs hele kysten. Redningsselskapet var sponsor av toktet. Skipper var Magne Klann, som også er redaktør for Havna.com. Med seg som mannskap på ulike etapper hadde han medarbeidere i redaksjonene til Båtliv og Seilas.

–    Vi fikk vi mange gode historier og flotte bilder til havna.com, som vi håper at kan inspirere flere båtfolk til å ta den fantastiske turen langs norskekysten, sier forlagssjef Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag A/S, som står bak havna.com.

Han berømmer medarbeiderne sine som virkelig står på for gi båtfolket inspirasjon og informasjon. – Det er imponerende hva redaksjonen og IT-avdelingen klarer å få til i samarbeid, sier Nissen-Lie.

Havner

Havna Live var et lanseringstokt for nye havna.com, som er nettsiden for deg som ønsker nettopp gode opplevelser med båt i Norge. På havna.com finner du mer enn 1150 havner med kart, informasjon og bilder. Du finner også nyheter om havner og farvann og artikler og tips om båtturer, navigasjon og sjømannskap.

Les mer om havna.com her.

Fagpressen

Fagpressen består av 220 norske fagblader, som alle holder en høy faglig og journalistisk standard. Les mer om Fagpresseprisene her