Toppseiler til Seilas

Tidligere verdensmester i brettseiling er ansatt som salgssjef i Seilas.

Publisert Sist oppdatert

På 80-tallet var Håkon Nissen-Lie på landslaget i brettseiling. Regattakarrieren ble toppet med VM-seier i tungvekt i Mistral-klassen i 1985, og OL-deltagelse i Korea i 1988.

Håkon Nissen-Lie (48) er utdannet økonom (bachelor) ved University of Strathclyde I Glasgow i Skottland. Han har en lang karriere bak seg i dagligvarebransjen, der han har arbeidet med blant annet markedsføring. Håkon Nissen-Lie har vært med på å bygge opp Smart Club i Norge, med ansvar for innkjøp og sortiment.

Håkon Nissen-Lie erstatter Anders Th. Bye, som har flyttet til Sandefjord, og syntes reiseveien til jobb ble i lengste laget.

–    Seiling har vært en lidenskap for meg siden barndommen. Jeg kjenner Seilas svært godt. Opp gjennom årene har jeg bidratt med å selge abonnement og gjøre diverse frilansoppdrag for magasinet. Da anledningen bød seg til å jobbe i familiebedriften, kunne jeg ikke si nei, sier Håkon Nissen-Lie, og fortsetter:

– Jeg gleder meg til å jobbe tett med seilbåtbransjen i tiden som kommer, og gi gode markedsføringsmuligheter på nett og print. Mediebransjen er i rivende utvikling. Seilas henger godt med på internett med nyheter, bilder og video uten at dette har gått utover den gode magasinkvaliteten, sier han.

Håkon Nissen-Lie er fast ansatt og fullt operativ fra 1. mars i år.