Bak en pepperkakebåt

Baker du den tøffeste pepperkake-seilbåten vinner du en liten båt!

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Båten over er lånt fra Blur.se 2010.

Frem til 14. januar kan du dele dine bilder av din pepperkake-seilbåt på Seilas sin facebookside, Juryen som består av redaksjonen i Seilas og Seilmagasinet vil plukke ut et utvalg pepperkakebåter, og lesere på Facebook vil avgjøre hvem den endelige vinneren blir. Hovedpremien er en PVC Gummibåt 277 cm Nordic fra Maritim, til en verdi av 3490 kroner (båten er godkjent for motor opptil 9,9 hestekrefter. Andre premier vi har er en driSuit - vanntett beskyttelse for iPhone 4 og 4S, samt en liten bluetooth høyttaler for mobilen.

Bildene deler du på Seilas sin facebookside. Om du ikke allerede liker Seilas på Facebook, anbefaler vi at du gjør det. Det blir da lettere å følge med på konkurransen og se andre bidrag som blir sendt inn. 

Reglene er enkle. Ta et bilde av pepperkalebåten. Få gjerne med et bilde av deg selv med båten også. Ta helst vare på både bilde  og pepperkakebåten, før den spises, da vi kanskje ønsker å gjøre mer ut av vinnerbåtene.

Denne konkurransen gjelder hovedsakelig pepperkakebåt med seil, da Båtliv har en egen konkurranse for motorbåter, med de samme premiene. Alt på båten må selvfølgelig være spiselig. Vi ønsker deg lykke til og velkommen til konkurransen som garantert også gir mye heder og ære.

Er du i tvil om hvordan du lager et vellykket, bærekraftig og spiselig byggverk, se SINTEFs tips her.

Publiser dine bidrag her