Pris til norsk designerpar

Eidsgaard Design vant Tender Design Award ved ShowBoats Design Awards 2012, arrangert i Monaco Opera House 22. juni.

Publisert Sist oppdatert

The ShowBoats Design Awards representerer det ypperste av anerkjennelse for alle Superyacht designers, byggere og leverandører. Å bli beæret med et Neptune Trophy er en bekreftelse på at man tilhører toppen i sin kategori innenfor en meget krevende industri.

 

Peder og Ewa Eidsgaard i Eidsgaard Design, sammen med Richard Faulkner of Compass Tenders mottok i år Showboats award for Best Tender Design 2012 for den 9 m lange Limousine Tender for M.Y «Tango». Båten leverte på alle områder juryen skulle vurdere, utseende, mekaniske installasjoner, funksjonalitet i henhold til bruken, og selvsagt total yteevne. 

Limousine tenders hører idag med på en hver eksklusiv superyacht, som et elegant fartøy til å transportere passasjerer til og fra land, og forutsetter komfort på et høyt nivå. «Tango» Limousine er den første som er bygd ved Compass Tenders, i samarbeid med Eidsgaard design, Edmiston og EYOS. Siden den ble levert og sjøsatt har båten bak seg en vellykket sesong både i Middelhavet og Karibien der den har fungert vel under alle forhold.