Sun Odyssey 509 ble nøye inspisert av Arnt Ottesen og kameraten Terje Pedersen.
Arnt Ottesen liker fargene som Oda Heitmann har valgt til båten hans.
Sjekk dette vinskapet. Her er det plass til sjampisen.. gliser Ottesen.

Til Düsseldorf for å tyvtitte

Arnt Ottesen venter som første nordmann på sin nye Jeanneau Sun Odyssey 509 som kommer til sommeren. I helgen måtte han ned og tyvtitte på nyheten i Düsseldorf.

Publisert Sist oppdatert

SMUGTITT: Arnt Ottesen ( t.h) sammen med Jeanneau-forhandler Oda Lotte Heitmann og kameraten Terje Pederen i Düsseldorf. Fotos: Linn Krogh Hansen.

Boot, Düsseldorf;

– Det er enormt stort her, men jeg er for én ting; å se på den nye båten min som kommer til sommeren, bedyrer Arnt Ottesen. Sammen med kameraten og snekkeeier Terje Pedersen og Jeanneau-forhandler Oda Lotte Heitmann møter vi Ottesen utenfor hall 16, hvor Jeanneaus seilbåter er stilt ut.

Ottesen blir den første SO 509-eieren i Norge, er er kjempenysgjerrig på hvordan utstillingsbåten ser ut under dekk.

– Det er Oda (red. anm. Heitmann) som har satt sammen fargene under dekk i båten min, og den er identisk med båten som er stilt ut her, forklarer Ottesen, som nylig kjøpte sin tredje nye Sun Odyssey på like mange år. I 2010 kjøpte han SO 42 DS, og i fjor 439. Begge ble i tur og orden byttet inn hos Heitmann før nytt kjøp.

Han er kjempefornøyd med nyinvesteringen, og trekker frem både den gedigne forpiggen, den lyse og rommelige salongen og ikke minst det smarte vinskapet i løpet av den to minutter lange visitten under dekk.

– Nå er det bare å glede seg til sommeren, gliser Arnt Ottesen.