KNS forlenger sponsoravtale med Volvo
KNS forlenger sponsoravtale med Volvo
KNS forlenger sponsoravtale med Volvo

KNS forlenger sponsoravtale med Volvo

KNS er populær hos sponsorene om dagen. Tidligere i uken forlenget klubben sin avtale med Fokus Bank og igår kunne Generalsekretær Jan-Erik Næss hente ut en splitter ny Volvo V70 som en del i en tre ås avtale med Volvo og forhandleren Egil Stenshagen.

Publisert Sist oppdatert

Bildet over viser fra v. Olav Braae-Johannessen, Volvo Cars, Jan-Erik Næss og Egil Stenshagens Erik Hvalby

Avtalen med Volvo strekker seg over tre år og ha en verdi på mellom en halv og en million kroner for foreningen og medlemmene. Det er særlig grunn til å merke seg medlemsfordelen knyttet til denne avtalen idet KNS medlemmene vil få fordeler som storkunder ved å vise medlemskortet i foreningen. Den nye bilen, en V70 Volvo Ocean Race modell skal benyttes av seilere og trenere til å taue båter til utenlandsregattaer.

Volvo satser mye på seiling gjennom Volvo Ocean Race og i Norge gjennom KNS der de sammen med Fokus Bank og Helly Hansen er en mangeårig samarbeidspartner. I Volvo legger man ikke skjul på at det er medlemsmassen i foreningen som gjør den attraktiv som sponsorobjekt, samtidig som KNS kan tilby store eksponeringsflater blant annet gjennom Færderseilasen og bruk av klubblokalene til ulike aktiviteter.