Søk i arkivet

Designpris for «Lionhearts» interiør

Interessen for de berømte, klassiske J-båtene er som kjent stor. En av de siste replikaene som er bygget er «Lionheart» som Hoek Design i Nederland hadde ansvaret for. Det resulterte i årets Neptun-pris.

Fotos: Lionheart/J-boats.

Juryen i årets ShowBoats Design ga prisen for beste interiør-layout til Hoek Design for innredningen i den klassiske J-båten «Lionheart». Båten var også en av fem som ble nominert i klassen for Naval Architecture.

I tillegg til den gjennomførte, klassiske stilen og elegansen i interiøret, la juryen vekt på at plassen i det relativt smale skroget var svært godt utnyttet.

To doble gjestekabiner i tillegg til den store eierkabinen og en mindre gjestekabin, samt en sjenerøs mannskapsavdeling forut, er det blitt plass til, foruten en stor salong med spiseavdeling og en moderne bysse.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen