Seiltinget er i gang

Seiltinget er gjennom de formelle innledninger og første synlige vedtak er tildeling av diplom for Barne- og Ungdomsvennlig seilforening.

Publisert Sist oppdatert

– Hos oss er seilsesongen allerede i gang, og optimistjollene på vannet. Vi er stolte over å bli utnevt til barne- og ungdomsvennlig forening, sa delegat Svein Holmefjord fra Ran Seilforening på årets Seilting.

Mens Asker Seilforening var den første foreningen som mottok denne hedersbevisningen, ble Tønsberg Seilforening, Ran Seilforening og Brevik Seiforening tildelt diplom av prosjektansvarlig Astrid Holden, som samtidig redegjorde det arbeidet NSF utretter for barn- og ungdomsvennlig seiling. I alt er ni foreninger nå blitt utnevnt til barne- og ungdomsvennlige foreninger.

I alt 83 delegater fra landets seilforeninger er denne helgen samlet på Color Line for å velge nytt styre til Norges Seilforbund, og diskutere planer og satsinger for seil-Norge. Blant sakene som står på dagsordenen for behandling denne helgen er spørsmålet om videreføring av lisensordningen.