Innsamlingsaksjon for Japan

Innsamlingsaksjon for Japan

Elvstrøm Sails har opprettet en innsamling «Båtfolkets støtte til tsunamiofrene» på Røde Kors sin webside og oppfordrer alle båtfolk til å gi sitt bidrag.

Publisert Sist oppdatert

ENORME SKADER: Jordskjelvet på 9.0 på Ritchers skala med påfølgende tsunamien er den verste katastrofen i Japan siden Hiroshima-bomben. Faksimile fra Båtliv.

Etter å ha lest artikkelen på seilas.no og batliv.com med overskriften ”Katastrofen i Japan kan ramme båtindustrien hardt”, slo det meg ved en tilfeldighet at båtbransjen og det norske båtfolk nå har en unik mulighet til å hjelpe – når mange av oss samles på Lillestrøm under «Sjøen for alle» kommende uke, skriver Espen Kamerhaug, og fortsetter:

– På hvilken måte er vel uvesentlig, men vi i Elvstrøm Sails har valgt å gi en andel av omsetning under hele messeperioden og i tillegg startet eninnsamling på Røde Kors sine websider.  Elvstrøm Sails har opprettet en innsamling «Båtfolkets støtte til tsunamiofrene» på Røde Kors sin webside og oppfordrer alle våre forbindelser til å gi sitt bidrag her.

I hele messeperioden (18.–27. Mars 2011) vil vi i tillegg gi to prosnet av all omsetning  til aksjonen og oppfordrer hele den norske båtbransje til å gjøre det samme! Målet

er å samle inn 100 000,- i løpet av perioden, så hjelp oss å vise at båtfolket bryr seg, oppfordrer Kamperhaug.