Empire pyntet til fest
Heidi og Eivind overrasket alle med et bryllup
Marius ble døpt av prest fra sjømannkirken i Sydney på Eiriks to års dag.

Høytidlig feiring om bord i «Empire»

2 x barnedåp, en bursdag - og en overraskelse i Australia...

Publisert Sist oppdatert

Fredag formiddag kastet vi loss med kurs for Clarence River ved Yamba. Med presten, Lena Rebekka Riisnes, og mange gjester i to prammer og om bord i Empire forlot følget kai. Vel ankret i Clarence River lå alt til rette for en strålende dag - og det ble det!

Stella og Marius ble begge døpt i saltvann fra Stillehavet med presten Lena fra Sjømanns kirken i Sydney på dekk. Stella de Billot er datteren til et norsk vennepar som fortiden bor i Yamba. Eventyreren Ragnar Thorseth er en god venn av de Billots og nå også Stellas fadder. Karl Erik Rønstad hadde tatt turen fra Oslo for å representere fadderne til vår Marius.

Da dåpen var vel forrettet gikk presten over til neste seremoni - og plutselig stod bruden vakkert pyntet på dekk. Heidi heter ikke lenger bare Heidi Våge, men Heidi Våge Bogerud... Bare forloverne visste på forhånd hva som skulle skje... Heidis forlover Anne Teslo Skjefstad hadde overbevist venner hjemme at hun skulle på foretningsreise i disse dagene. Nå behøver hun ikke å holde på hemmeligheten lenger. Det var mange overraskede fjes og noen våte øyne da Heidi etter dåpen kom opp på dekk med brudeslør i håret. Eivinds mor ble så overrasket at hun nesten gikk på sjøen.

Etter båtturen ble det "tradisjonen tro" (Eirik ble døpt med tilsvarende dåpsseremoni samme sted 2 år tidligere) feiring til langt på kveld, både av dåpsdag, Eiriks 2 års dag og bryllup.

3x3 HURRA !!!