Magnus Olsson blir rådgiver for Najad

Den kjente seileren som har gjort Volvo Ocean Race til en livsstil stiller nå sin erfaring til disposisjon for et annet segment av seilingen.

Publisert Sist oppdatert

Magnus Olssons deltagelse i Tjörn Runt, som skipper og rormann på en Najad 570, blir starten på et fortsatt samarbeide med båtprodusenten som i år feirer 40 års jubileum. Båtbyggeren på vestkysten av Sverige skal etter en omfattende refinansiering fortsette å bygge kvalitetsbåter, nå ved hjelp av erfaringene til Magnus Olsson som får en rolle som rådgiver for Najads styre og administrasjon.

– Jeg har alltid sett på Najad som vakre og bra båter. Med min erfaring fra å seile på det åpne havet bidrar

jeg gjerne til å videreutvikle Najads produkter, sier Magnus Olsson. Og han har med sin lange erfaring som regattaseiler både på bane og i jorden rundt seilaser trolig mye å bidra med. Han kombinerer kappseilerens krav om at en seilbåt må være lett å håndtere og som havseiler vet han hvilke krav som må stilles til design og byggekvalitet.

Najad vil videreutvikle konseptet med havgående seilbåter som lett kan håndteres av to personer og som kombinerer seilegenskaper med trygghet og sikkerhet til sjøs.