Haarberg tar sin fjerde formannsperiode i Askøy

Haarberg tar sin fjerde formannsperiode i Askøy

Thorvald Haarberg som var med å stifte Askøy Seilforening i 1979 ble på årsmøtet i foreningen 23. februar valgt til sin fjerde formannsperiode.

Publisert Sist oppdatert

På grunn av ekstreme snøforhold på vestlandet den siste tiden måtte styret flytte årsmøtet fra foreningens klubbhus på fylkesidrettsanlegget til Ravnanger Ungdomskole, da både adkomst og parkeringsforholdene på seilsportssenteret i Kollevåg var for vanskelige. Valgene ga følgende styresammensetning:

 

Leder: Thorvald Haarberg

Nestleder: Torbjørn Halvorsen

Sekretær: Arne Nilsen

Kasserer: Nils P. Hellesund

Områdeansvarlige:

Regatta: Finn Espeseth

Havn og anlegg: Knut Erik Hjort

Seiling: Christin Breyholtz

Arrangement og kurs: Ingve Osberg

PR & Sponsor: Petter Strømme

 

Foreningens regnskap for 2009 ble oppgjort med et driftsresultat i overkant av NOK  250.000,-, og et mindre underskudd etter avskivning av alle investeringer. Når det er sagt er hele Fylkesidrettsanlegget som foreningen eier til en verdi på mellom 30 og 40 millioner betalt og gjeldfritt og nedskrevet til 0,- i henhold ti idrettens regnskapsregler.

 

Planleggingen for kommende sesong er i god gang med de store regattaene; Seilmakeren Doublehanden 20. mai og Askøy Rundt i august. I år vil det også bli ekstra innsats for barn og ungdom med jolleseiling. Styret vil se på foreningens driftsform for om mulig å effektivisere og gjøre denne mer profesjonell og vurdere en forsert fremdrift av ferdigstilling av foreningens anlegg.