Desember ble en toppmåned på nettet

Desember ble en av årets beste måneder for seilas.no og det er tydelig at leserne har benyttet fridagene i julehelgen til å lese de mange sakene på nettet

Publisert Sist oppdatert

Ved siden av sakene knyttet til Kjell Inge Røkkes nye superbåt var dekningen av Sydney-Hobart Race, kåringene av Årets Båt, nyhetene om Volvo Ocean Race i Oslo og mulige norsk seilere til neste regatta blant de mest besøkte. Også sakene om Laura Dekker, den hollandske soloseileren som rømte til de Nederlandske Antiller og de nye seilerne på NORsteam laget hadde mange besøk. Det samme hadde sakene om anvendelesmuligheter for I-phone til båten, Elektronikk til Nordolseilerne, Omega 10 til Norge, Raymarine som kan bli solgt og saken om Hjelp til å løse båtfolkets utfordringer.

Alt i alt var desember den fjerde beste måneden når det gjelder besøk til seilas.no. Bare juni, mars og august var bedre på et år der nettstedet har hatt jevnt høye lesertall og etablert seg som det klart mest besøkte norske nettstedet for seilere.

Vi lover å fortsette i 2010 der vi slapp i 2009 og ser frem til å fore leserne med spennende nyheter fra inn- og utland også i året som kommer.