Kjent ORC team går for italiener

«Team Too Aiming First »kjøper T-34 og Ole-Petter Pollen etablerer “Racing Clinic” i Pollen Maritime AS.

Publisert Sist oppdatert

Den første T-34 til Norge er solgt til team «Too Aiming First»

 

Teamet som har valgt å kjøpe en ny T-34 er et av Norges aller beste ORC team gjennom de siste 4 år. I årene 2006, 2007 og 2008 har teamet vunnet ORCi rankingen for liten klasse her i Norge.

- Det er betryggende å se at dette solide teamet  har valgt båten T-Yachts i Italia produserer. Teamet vil, i samarbeid med Pollen Maritime AS, igjen sette seg høye mål for plasseringer. Mye av sesongen 2010 vil brukes til å tune og bli kjent med denne båten som er drøye 30% lettere enn den båten de vanligvis har seilt med. I 2011 har vi EM i ORC på hjemmebane og da skal vi være med å kjempe sier Trond Kristensen.

 

- I Pollen Maritime AS er vi i ferd med å planlegge en «Racing Clinic» som skal hjelpe alle T-Yachts kunder til de beste resultater. Når jeg nå allikevel havner inn i respitt seilingens verden er det like godt å benytte nettverket jeg har. Vi er nå i møter og dialog med designeren Lostuzzi og Italias beste ORC team med skipper Paulo Semeraro, samt IRC teamet til Azzura laget. De har begge valgt T-34 som sine båter for å markedsføre sine seil og team. Men det er viktig å påpeke at det er lagene som skal seile, og resultater vet vi kommer kun gjennom trening, men de skal få god hjelp de som velger å seile T-34 her i Norge, sier Ole Petter Pollen. Han skulle kunne gi god regattastøtte til kundene sine. Med OL-sølv i Flying Dutchman i 1988 og stadig regatta aktiv, han han mye å lære bort

 

- Det er flere T-34 lag som antageligvis kommer på plass i løpet av vinteren her i Norge. Alle skal få plass i vår «Racing Clinic» hvis ønskelig.

Med strenge regler for T-34)entype vil det være morsomt å lett å sammenligne resultater på trening og i race. Dette vil heve oss alle et ekstra hakk på resultatlisten mener Ole-Petter Pollen.