Selger en båt i uka

Lunde Båts avdeling på Vestlandet består av kun en mann, men klager ikke over dårlige tider.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Lunde Båt

Medvind i vest gir salg av 1 båt i uka!

Etter et år preget av en del motbør har salgsvindene snudd på Vestlandet. Lunde Båts avdeling i Stavanger har i høst solgt 17 båter bare i Stavanger og Bergen. Ved Lunde Båt Vest jobber det nå kun én mann, salgssjef Flemming Bruun Henriksen som forteller at i tillegg til å selge en seilbåt i uka så har han i høst solgt 2 motorbåter og 5 bruktbåter.

- Da finanskrisen tok oss tidlig i fjor høst stoppet salget fullstendig opp, samtidig var kostnadene våre store, forteller Flemming Brun Henriksen ved Lunde Båt Vest. – Lunde Båt Vest-skuta var i kraftig motvind og vi valgte å ta rev i seilene. Kontoret vårt i Bergen ble lagt ned og jeg ble sittende igjen som eneste ansatte ved Lunde Båt Vest.

Organisatorisk ble det også gjort noen viktige endringer i firmaet. Lunde Båt Vest ble fusjonert inn i morselskapet Lunde Båt for å kutte administrasjon og sentralisere driften. Videre skal all service nå koordineres via servicesjef Sjur Klafstad ved kontoret i Leangbukta. – Vi har ordnet oss med svært gode samarbeidspartnere for service, i Stavanger fra West Coast Yachting, og i Bergen fra Båt Service Vest. Uten denne ordningen ville jeg ikke rukket jobben det er å selge så mye Bavaria her på Vestlandet.

 Den jobben ser det ut til at Flemming Bruun Henriksen klarer veldig godt. Hittil i år har han totalt solgt 40 båter og når 17 av disse er solgt bare i høst har han surfet inn på en medgangsbølge til å bli årets selger av Bavaria båter i Norge.  - Det føles godt å ha snudd skuta etter salgssvikten høsten 2008, avslutter en stolt skipper ved Lunde Båt Vest.