Shorthandseilere starter nettbutikk

Seilspesialisten.no setter sammen løsninger som fungerer til hyggelige priser.

Publisert Sist oppdatert

Det er Martin Borg sammen med samboer og bror, Kristian som satser på å selge båtutstyr på nett. Målsetningen til Seilspesialisten.no er å kunne levere gode produkter raskt og effektivt til konkurransedyktige priser, forteller Martin Borg til Seilas.

Martin og Kristian Borg er kjent i seilmiljøet som seilere av « Trimar 2», en Bavaria 42 Match.

Pressemelding fra Seilspesialisten.no

Vårt hovedfokus er å tilby utstyrspakker for oppgradering eller endring av konfigurasjoner på seilbåter av forskjellig størrelse. Dette kaller vi Komplelle lesninger. Pakkene er satt sammen for optimal ytelse og lav vekt. Dimensjonering er gjort i samråd med profesjonelle riggere, så kundene kan være trygge på at de holder mål. Basert på våre kunnskaper, samt stabile og seriøse leverandører og samarbeidspartnere, har vi som målsetning å kapre markedsandeler.

Seilspesialisten.no leverer kvalitetsriktige produkter til seilere på alle nivåer. Det er i denne bransjen behov for nytenkning og innovasjon. Vi har mange tanker om nye produkter samt utvikling og forbedring av eksisterende produkter. På denne måten ønsker vi a bli oppfattet som en series og aktiv leverandør. Vare nettsider blir jevnlig oppdatert, og nyheter og spennende produkter vil bli lansert. Felg med!

Du finner nettbutikken her.

Martin og Kristian Borg fra Watski TwoStar 2009. Her er den.