Sara, Tale, Thea og Frisk avslutter dagen med et kveldsbad
Grilling på svabergene
Frisk seilas til Marstrand

Frisk rapporterer

Frisk er nå kommet til Marstrand, og kan rapportere om badevær igjen

Publisert Sist oppdatert

Dagene om bord i Villanden er bedagelige og gode. Frisk storkoser seg sammen med Sara, Tale og Thea. De har hatt en fin og frisk seilas fra Kärringö på vei sydover. Dagene om bord går utrolig fort og det skjer noe hele tiden. Mandag stoppet de for eksempel langsetter ruten og gikk i land på et av de vakre svabergene som kysten utenfor Sverige er å kjent for. Der disket Nina og Anders opp med et kjempeherlig grillmåltid, og Frisk fikk smake svensk indrefilet for første gang. Det var utrolig godt.

Villandens ferd gikk deretter videre mot Marstrand hvor det er en stor gjestehavn og masse myldrende folkeliv. Over selve Marstrand ligger den mektige Carlstens festning med sine historiske bygninger, og rundt i området kan man finne spennende grotter og finne nydelige utkikkspunkt.

I dag har det imidlertid vært en kjempeherlig dag med masse bading. Temperaturen har steget og solen har vært fremme. Sara, Tale, Thea og Frisk avslutter dagen med et forfriskende kveldsbad på Vannholmen litt nord for selve Marstrand. I morgen er det atter en dag med nye muligheter.