Søk i arkivet

Frostad klar for Formula18

Knut Frostad og hans tilkommende kone Tone  har bestilt en ny Nacra Infusion og blir ventelig å se i miljøet på Sollerud.

- Det er alltid hyggelig med nye seilere til klassen og ekstra morsomt å se at profilerte seiler som Knut nå velger å seile Formula 18.   Et bevis på at F18 er klassen som gir mest utfordring og seilglede, samtidig at båten passer alle typer mannskap, sier Hans Ulrik Grunert i klasseklubben. - Vi håper at båten, Tone og Knut blir å se på Sollerud i løpet av juni.

- Miljøet har utviklet seg i rekordfart i løpet av våren og klassen vil etter med båten til Knut og Tone telle 16  båter i landet.  Ti av disse har base på Sollerud /Lysaker. Ettersom de nye båtene har blitt levert har Sollerud stranden virkelig begynt å ta seg bra ut. Det er 2-3 nye team i pipeline i som er på båtjakt og vi håper å se på vannet i løpet av sommeren.  At interessen er så stor for F18 kan oppsummeres med  – RÅ seilglede og et inkluderende miljø, sier Grunert.

- Treninger har det vært hver mandag siden påske og miljøet har vist bra oppmøte med 3-6 båter på Lysakerfjorden. Lærekurven er bratt og for de fleste av oss er dette en vanvittig spennende måte å tenke seiling på nytt.  Å seile like fort eller raskere en vinden krever  omstilling på trim og taktikk.

- Færder´n blir klassens ilddåp på regattabanen med etappe seilas til Horten.  KNS har gitt oss klarsignal og startlisten teller nå ti båter hvorav to svenske.   F18 skal seile banen delt opp i fire etapper med ledertrøye til beste båt osv. Dette vil garantert være en morsom regattaopplevelse for seilerne og ikke minst  fartsfylt underholdning for resten av Færder feltet.

I forbindelse med Færder´n søker klasseklubben etter to personer med regattaerfaring til å kjøre en av følgebåtene,  Jobben blir å følge feltet og ta inn / starte båtene mellom hver etappe.  Innsats vil bli premiert.  Er du interessert så kontakt Hans Ulrik Grünert på 90613924.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen