Heidi tørrtrener på å bli mamma. Kanskje føder hun i båten.
Også i Australia går man på svangerskapskurs
Heidi har termin om fire uker.

Hjelp Eivind Bogerud

Skipperen på «Empire», som blir  pappa om en måneds tid, har søkt på en krevende jobb hvor internettavstemming kan avgjøre utfallet.

Publisert Sist oppdatert

Heidi er høygravid, og Eivind ønsker å kunne brødfø familien med jobb i Australia. Eivind ønsker å få hjelp av Seilas lesere til å styrke jobbsøknaden. Se Videoen til Eivind og gi stemmer. Trykk på stjernen helt til høyre med en gang. Ikke gjør som meg å trykk i midten, for du kan ikke forandre karakteren.

Mail fra Eivind og Heidi på «Empire»

Bare 4 uker igjen til forventet mannskapsøkning på Empire – og Heidi og Eivind har søkt på ”The Best Job in the World” !

Tourism Queensland har utlyst ledig stilling som caretaker på Hamilton Island, The Great Barrier Reef. Den heldige tiltrer stillingen 1. Juli – og må belage seg på å bo på The Great Barrier Reef i et halvt år – med lønn. Heidi og Eivinds videosøknad er akseptert sammen med hittil over 8300 andre søknader. Jobben blir det med andre ord rift om. Du finner Heidi og Eivinds videosøknad på http://www.islandreefjob.com/#/applicants/watch/pK48Zb90mic

Heidi og Eivind nyter ellers dagene på Australias østkyst – langt unna skogbranner – men forholdsvis nærme noen av de flomtruede områdene i New South Wales. Både elven nord for og elven syd for der Empire ligger fortøyd, sliter med unormal høy vannstand etter de siste dagenes nedbør. Men Empire ligger altså fortsatt trygt i Yamba Marina.

Gi oss gjerne noen stjerner (helst 5) etter at du har sett videoen.

Kan føde i båten

Tiden nærmer seg termin, og Heidi begynner så smått å lengte etter å ta mindre plass. Den lille er ventet i midten av mars, så det er kun få uker igjen. En kveld i uken går med til svangerskapskurs – og går alt etter planen får vi med oss den siste kurskvelden innen det nye mannskapet mønstrer på.

Heidi ser frem til å bli litt mindre igjen. Høyst sannsynlig blir den lille født i båten, i bilen eller på Grafton Hospital – det siste alternativet foretrekkes – om vi rekker frem…

 

Ship O’hoi – Heidi og Eivind hilser fra 28 grader og regn.