Skipper myrdet på Antigua

Skipper myrdet på Antigua

Skipperen på den 163 fot store ketchen «Perseus» ble brutalt skutt ned da han var på vei hjem fra restaurant.

Publisert Sist oppdatert

Skipperen på 163 ft Perini Navi ketchen «Perseus», australieren Drew Gollan, ble skutt etter en episode i Falmouth Harbour Antigua.

Skytingen fant sted utenfor Gallery Bar på veien mellom English Harbour og Falmouth Harbour. Mannen ble skudd ned foran sin samboer Elena og et lite barn.

Drew Gollan og Elena hadde leid et hus bak Gallery Bar og var på vei hjem etter å ha spist middag. En person forsøkte å rane Elenas veske og et skudd gikk av i bataljen som oppstod. Dette streifet hennes ene fot.

Det var da Gollan løp etter tyven at han ble skutt to ganger i brystet. Drapsmannen kom seg derette unna og er ennå ikke arrestert. 

Det er høysesong for charter og turisme på Antigua og dette mordet kommer på toppen av flere andre kriminelle handlinger inkludert et væpnet ran på en privat klubb og et angrep på to vertinner fra en annen yacht. Båter som etter planene skulle forlate Antigua i løpet av uken har nå fremskutt avreisen.

Antigua er sentral når det gjelder charterturisme i Karibia og disse hendelsene vil uvilkårlig påvirke aktivitetene på denne øya, som har mye av sine inntekter fra båtturisme.