–Noen ganger seiler jeg naken

Sam Davies ønsket å bli ballettdanser, men endte opp som solo-seiler i verdens tøffeste regatta.

Publisert Sist oppdatert

Fotos: Christopher Simms/Dailymail

Den 33 år gamle jenta fra england er vokst opp ved sjøen og lærte å lage mat i en liten bysse i kuling som barn. Den Cambridge utdannete ingeniøren har seilt profesjonelt i ti år. Hennes største bragd er femte plassen i Artemis Transat solo race i mai. Tross for at radaren sluttet å virke og at hun kolliderte med en hval.

Uten klær

I en større sak i Dailymail i sommer om Sam Davies forteller hun at hun liker å seile naken når det er varmt. Hun har også med en spesiell underbukse med ”Lucky” skrevet med rosa diamanter som hun bruker når hun mener hun trenger å være heldig.

Kjæresten ringer

Hennes franske venn ble tatt inn i varmen når han fløy over til Brasil for å gratulere henne etter Jacques Vabre i 2003. Nå er mannen hjemme i Bretagne hvor de pusser opp et hus. Det hender at mannen ringer henne på satellitttelefon mens hun er ute på havet for å spørre om innredningsdetaljer i huset under oppussingen.

Jorda rundt

Sam Davies seiler om bord på «Roxy» sm tidligere het «PRB». Det er den samme båten som har vunnet Vende Globe to ganger. Sam har nå seilt seg opp fra en 15. til 12. plass.

Du kan lese hele saken her