Sier stopp: Peter Heitmann

Skiller lag med Najad

Heitmann Marin AS, som har vært Najads norske agent i åtte år, har sagt opp avtalen med det svenske seilbåtverftet.

Publisert Sist oppdatert

Samarbeidet med Najad har ikke utviklet seg slik vi håpet på. Vi opplever at vi ikke lenger kan gi våre kunder den service og trygghet man må kunne forvente når man kjøper en båt i denne prisklassen,  opplyser Heitmann Marin i en pressemelding.

- Også økonomisk hadde vi problemer med Najad. Vi kan derfor ikke lenger utføre oppdrag for Najad på kreditt. Når tillitten er borte var det naturlig å avslutte samarbeidet, sier Peter Heitmann. Avtalen mellom partene utløper 31. august, sier Peter Heitman.

Heitmann ønsker ikke å spekulere i hva det svenske prestisjeverftet vil gjøre for eventuelt å skaffe seg et annet fotfeste i Norge. Direkte og indirekte har vi skaffet kundene til fem av de syv 570-modellene som Najad til nå har solgt. Dette er en ny seilbåtmodell som koster 12 og 15 milloner kroner pr stykk, sier Heitmann.

Fortsetter som importør

Oppsigelsen av avtalen med Najad får ingen innvirkning på Heitmann Marins virksomhet i Drøbak. Firma har i 28 år importert Jeanneau seilbåter, og vært agent for Nautor’s Swan i 13 år. Dette fortsetter som før.