Espen Guttormsen bringer verdifull kompetanse til den administrative ledelsen i Seilforbundet

Guttormsen ny generalsekretær i Seilforbundet

Ved ansettelsen av nåværende sportssjef Espen Guttormsen som generalsekretær har Norges Seilforbund sikret seg en kompetent administrativ leder. Samtidig har man ansatt ny utviklingskonsulent

Publisert Sist oppdatert

I dagens gledelige pressemelding fra Seilforbundet heter det:

Vi har gleden av å kunne informere Seil-Norge om at styret har fått på plass viktige brikker i administrasjonen.

Ikke ukjente Espen Guttormsen – som i en årrekke har vært sportssjef i forbundet – er ansatt som ny generalsekretær.

- Espen representerer kontinuiteten i det han kjenner forbundet ut og inn, og vi anser ham for å være svært godt kvalifisert for oppgaven, uttaler president Stig Hvide Smith.  Stillingen vil bli kombinert med funksjonen som sportssjef.

Den nye generalsekretæren har – ved siden av stor kunnskap om alle sider ved forbundets og NIFs drift – økonomisk bakgrunn, i tillegg til omfattende idrettsfaglig utdannelse. Egenskaper som passer godt i forhold til de oppgaver forbundet står overfor. Guttormsen tiltrer sin nye stilling 1.september, etter at OL i Beijing er avsluttet. Vår utmerkede fungerende daglig leder Tonje Hopstock fratrer pr 31.07. for å gå over i en annen bransje. I august måned vil Anne Kaalstad ta ansvaret for den daglige driften, og fratrer – for ryddighetens skyld – i samme periode sitt verv som 2.visepresident.

Videre kan vi informere om at Vibecke Schøyen er ansatt i en stilling som utviklingskonsulent. Vibecke har bakgrunn fra næringslivet, og kommer nå fra en stilling som kursansvarlig i KNS.

- Vi er svært glade for å ha fått Vibecke med på laget. Med sin bakgrunn og egenskaper vil hun helt klart fylle viktige funksjoner spesielt innen utdanning og barn/ungdom, samt bidra til å videreutvikle forbundet generelt” sier 1.visepresident Peter L. Larsen.  Schøyen tiltrer stillingen i løpet av høsten.

Med disse nøkkelpersonene på plass anser styret at forbundets viktige oppgaver innen både topp- og breddeseilingt – samt interesseorganisasjon for norske seilere – vil bli ivaretatt på best mulige måte.

- Nettopp det å ivareta denne viktige balansen har vi vært svært opptatt av i den prosessen vi nå har vært gjennom, og vi gleder oss til fortsettelsen. Seilforbundet går i hundre mot OL, men vi glemmer ikke utviklingen hjemme heller. Seilforbundet vokser hver dag og vi skal skaffe enda flere glade seilere. Følg med på den nye tilleggslinjen vår i NORsteam. Den vil rekruttere til storbåtseiling. Videre skal vi sørge for at alle seilere etter hvert vil få det bedre i skjærgården. Tonje Hopstock går inn i forbundets tillitsmannsapparat og vi gleder oss over å kunne trekke hennes store kompetanse videre her, avslutter en fornøyd president.