President Stig Hvide Smith sår overfor store utfordringer når hele staben i NSFs administrasjon skal fornyes.

Ny generalsekretær til Seilforbundet

NSF besluttet på styremøte igår hvem som blir forbundets nye generalsekretær, men før visse formaliteter er på plass vil man ikke går ut med navnet på personen.

Publisert Sist oppdatert

-  Vi hadde et bra styremøte igår, sier presidentene Stig Hvide Smith til Seilas, - men ble enige om ikke å gå ut med navnet på den nyansatte generalsekretæren før alt det formelle ved tilsettingen er i orden. Dette kan ta noen dager grunnet reise, sier Hvide Smith.

Norges Seilforbund står nå overfor en total fornyelse av administrasjonen idet konstituert generalsekretær Tonje Hopstock, Linda Konttorp og Henrik Næss alle forevinner fra kontorene på Ullevål Stadion med et første.

Landslagsjefen Espen Guttormsen har kontrakt med NSF ut året og vil ventelig blit tilbudt ny kontrakt etter at han har hatt stor suksess (kanskje for stor til NSFs kasse) med å få frem et sterkt OL lag. Det er ingen hemmelighet at det koster flesk å drive seiling på topplan og det at vi plutselig hadde muligheter for å få syv båter med i OL har vært en kraftig belastning på forbundets økonomi.