MEDFORFATTER: Jan Bording leser fra boken "Havseilere" på Rorbua.
Lansering av langturbok på Rorbua

Lansering av langturbok på Rorbua

Mandag kveld presenterte Fritt Forlag en rykende fersk bok - skrevet av og for norske langturseilere.

Publisert Sist oppdatert

Stort bilde: F.v. bak: Eva Mack, Jan Fredrik Mack fra «Necessity», Guro Steine, Steinar Jørgensen fra «Marialene»,  F.v Midten: Tore Utheim, Kaia Jin Ling Surland, Solfrid Surland fra «Havhest», Torild , Jan, (foran f.v:) Joakim, Karina, Gro og Maria, alle Bording fra båten «Origo».

«Havseilere- Norske båter på langtur» er en samlig beretninger fra fem forskjellige båter som har virkeliggjort den store norske drømmen om å dra på langtur. Bidragsyterne leste mandag kveld fra  utvalgte kapitler  for en fullsatt Rorbu på Aker Brygge. Det ble også vist bilder fra boken på storskjerm.

De fem båtene som presenteres er «Marialene», «Havhest» «Origo», «Solid» og « Necessity»- fem båter bestående av fem forskjellige mannskap, fra godt voksne til en nesten nyfødt baby samt en hund.

Med unntak av «Solid« var samtlige på Rorbua i forbindelse med boklanseringen mandag.

Boken er på 230 sider, og består av flotte fotografier i tillegg til en rekke nyttige og spennende historier fra de norske seilerne. Den er foreløpig trykt i et opplag på 2000 eksemplarer, hvorav 1300 allerede er solgt til bokhandlere.

Boken selges i vår nettbokhandel, og vi kommer tilbake med en anmeldelse av boken i et senere nummer av vår papirutgave.

Se vår nettbokhandel for pris og informasjon