Gi bud!

I forbindelse med TV-aksjonen 21. oktober på NRK, bidrar Norges Seilforbund (NSF) med eget arrangement hvor en bedrift kan seile med Siren Sundby.

Publisert Sist oppdatert

Under TV-aksjonen kan det legges inn bud på en dag på fjorden med Norges mest profilerte og beste seilere.  Det blir benyttet to store havseilere (40 fot) med plass til 8 - 10 personer i hver båt.  Etter en kort innføring i seiling, gjennomføres det regattaer båtene imellom, hvor det sosiale kanskje er det viktigste.  Etter regattaen er det premieutdeling og god mat! Et slikt arrangement er ypperlig for bedrifter som ønsker å ta med seg medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere på en spesiell opplevelse.

NSF har laget en promotionfilm om arrangementet, som kan sees på: www.seiling.no

-Vi håper så mange som mulig vil legge inn bud på dette!  Vi kan garantere en opplevelsesfylt dag på fjorden, sier Generalsekretær i NSF Erik Solberg.

TV-aksjonens inntekter går til kampen mot hiv og aids.

UNICEF og en rekke idrettsorganisasjoner samarbeider i år med TV-aksjonen i kampen mot hiv og aids. Inntektene fra aksjonen vil da gå til å forhindre hiv-smitte fra mor til barn, medisinering av barn, forebygging av smitte blant barn og unge, og omsorg for foreldreløse og sårbare barn i Mosambik, Malawi, Zimbabwe, Uganda, Kenya, Ukraina, Jamaica og Vietnam.