Søk i arkivet

Burre vant første del av skiyachtingen

Første del av Musto Millet Ski & Yachting 2007 er unnagjort. Hans Petter Buraas var raskest i Tryvann, men Melgeslaget til Lasse Kjuus leder samlet med 20 poeng.

Skidelen ble unnagjort i sol, vind og med akkuratt nok snø i Tryvannskleiva fredag ettermiddag. Blant gutta ble ikke overraskende jevnt  i teten. Hans Petter Buraas trakk det lengste strået og var raskest av samtlige med tiden 24,04, foran Kjetil A. Aamodt på 24,18, Lasse Kjuus på 24,27 og Bjarne Solbakken på 24,32.

Av jentene var det Victoria Kristensen som vant med tiden 26,0 foran Elisabeth Resen på 27,0, Cathrine Wroll-Evensen på 27,07 og Thea Resen på 27,30.

"Marjalisa" leder
Etter skidelen er det Melgeslaget til Kjuus med " Team Marjelisa" som leder an foran seilingen med 20 poeng, mens "Jack in the Box" og Aamodts lag ligger på andre plass med 41 poeng. På tredjeplass så langt ligger "New Deal" og laget til  Jørgen Heie med 54 poeng.

Håper på vind
Når det gjelder seilingen i morgen er det ifølge Aftenposten medlt null meter per sekund, forteller Nils Hauff i Melges Norge. - I så fall er vi seilere veldig uheldige. Det blir liksom ikke det samme om alpinistene vinner sammenlagtseieren hvis vi ikke får seilt i det hele tatt, sier Hauff, som likevel håper på bra vindforhold og inntil fire seilaser utenfor Dronningen i morgen.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen