Samarbeid for seilere

Samarbeid for seilere

Norges Seilforbund og Seilas har i dag inngått en ny avtale om samarbeid, som skal bringe seilere fra hele Norge nærmere hverandre.

Publisert Sist oppdatert

–    For oss er det viktig å kunne nå frem til seilinteresserte folk langs hele kysten gjennom Seilas, som har imponerende 70.000 lesere, sier markedssjef Henrik Næss (bildet) i Norges Seilforbund.

Samarbeidet innebærer at Norges Seilforbund og Seilas skal samarbeide om å bringe nyttig informasjon og gode tilbud til alle seilinteresserte.  Seilforbundet vil blant annet få levert nyheter fra seilas.no til sin nettside.

Bruktmarked

–  Seiling er en fantastisk sport, og vi ønsker å inspirere folk til å seile. Vår jobb er å gi inspirasjon og informasjon, og bringe seilere sammen for å lære av hverandre. Seilas har nå etablert en bruktmarkedet på seilas.no, hvor alle kan legge ut utstyr til salgs. Det er helt gratis å bruke denne tjenesten, som dermed kan gjøre livet litt enklere når man vil kvitte seg med gammelt utstyr, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie i Seilas.

Seilas vil være meddelelsesorgan for Norges Seilforbund, som i hvert nummer vil komme med informasjon om foreningens aktiviteter. I tillegg har Seilforbundet og Seilas planer om samarbeide om seminarer, og ulike aktiviteter som kan komme seilinteresserte nordmenn til gode.