Longgone
Langturseilere med god gjerning

Langturseilere med god gjerning

Seilerne på ”Longgone” har opplevd fattigdommen i Columbia og samler støtte til en skole for fattige.

Publisert Sist oppdatert

Trond Eirik Havarstein og Karl Jansen skriver på sin nettside:

Selv om det kan virke som om Cartagena er en velstående by fins det masse fattigdom her. Ca 48% av byens befolkingen regnes som ekstremt fattige og går som regel sultne til sengs, jamfør en nylig gjennomført undersøkelse. Rundt hele byen ligger det flere fattigområder hvor de som bor der er uten jobb, penger, vann og kloakken renner gjennom gatene. Det finnes mange sosiale problemer her og ungene er dem som lider mest.

Nina og Henrik på Bika har tatt initiativ til en innsamling til en organisasjon som driver en skole for barn i et av disse fattigområdene kallt San Jose. Vi på longgone samt Sloth har sagt oss villige til å bistå. Vi skal samle inn penger blant alle seilere som ligger her i Cartagena og gi videre til organisasjonen.

Men vi ønsker gjerne at venner og andre besøkende på vår web side gir et bidrag til denne innsamlingen. Alle penger vi får inn skal vi i sin helhet gi til organisasjonen. Vi vil selv gi 500nkr fra våre egne penger, Så i riktig julestemning så ber vi dere om å gi via vår bankkonto: 3250.20.96965 . Husk å skrive innsamling FQA (forkortelse for organisasjonen) på overføringen. Send oss også en mail med hvor mye dere gir slik at vi har kontroll samt at vi kan holde dere oppdatert på om pengene er kommet inn..

Vi vil holde dere oppdatert på hvordan innsamlingen går og hvor mye penger vi klarer å samle inn.

Les mer på:

www.longgone.no/