Båtmesser

Børge Ousland holder også foredrag.
Seilas-redaksjonen holder foredrag på Sjøen for alle.

Mediepartner for Sjøen for alle

Norsk Maritimt Forlag samarbeider med Sjøen for alle for å inspirere båtfolket.

Publisert Sist oppdatert

Nylig inngikk Norges Varemesse og Norsk Maritimt Forlag en samarbeidsavtale om Sjøen for alle. Norsk Maritimt Forlag blir mediepartner for utstillingen, og skal hjelpe til med å trekke publikum til dit.

Blant annet vil billetter til Sjøen for alle i mars bli solgt i løssalg med forlagets magasiner: SEILmagasinet, Seilas og Båtliv. Magasinenes abonnenter vil få billetter til Sjøen for alle til halv pris.

Redaksjonene i Seilas og Båtliv vil dessuten være blant foredragsholderne på utstillingen, og fortelle om trender og båtnyheter. Begge magasinene er representert i «Årets Båt»-juryen, der ledende båtblader hvert år kårer Europas beste seilbåter og motorbåter.

Store båter og spennende foredragsholdere er blant trekkplastrene på Sjøen for alle i mars.

Båtinteresse

– Målet er å skape tidenes beste Sjøen for alle. Det betyr at alle som kommer hit skal oppleve messen som et event. Besøkende skal få smake på båtsommer, selv i mars, sier  prosjektleder Andreas Ljones ved Norges Varemesse.

–    Vi ser frem til å bygge opp under Sjøen for alle, og bidra til at flest mulig båtfolk finner veien dit igjen. Alle er vi tjent med at båtinteressen her i landet holdes i live. Sjøen for alle har inspirert folk til båtliv i mange tiår, og det samme  har våre magasiner gjort. Det er klart at vi må samarbeide, sier ansvarlig utgiver Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag.

Fra før av har forlaget et samarbeid med Norges største avis, VG, som innbærer at redaksjonen leverer båtstoff til avisen på print og nett. – VG har daglig en million lesere på nett, og på den måten når våre båtnyheter ut til et stort publikum, sier Nissen-Lie.

Skjærgård

–    Norge har en fantastisk skjærgård og en spennende maritim kulturhistorie. Vi som elsker seiling og båtliv må gå sammen om å få frem alt det flotte båtlivet kan by på av rekreasjon og opplevelser, sier Nissen-Lie.