Søk i arkivet

22. JUNI - SHETLAND RACE: Under årets Shetland Race fikk vi besøk av Dag Lindebjerg, som ville intervjue skipper og klassevinner Bjarne Møster i forbindelse med en ny NRK-serie. Programmet handler om forholdet mellom nordmenn og øyene i Vesterled. Møster var den første som seilte Shetland Race i 1986, og han har vunnet flere ganger med båten «Cognaquelone». Dette var 18. gangen han deltok i Shetland Race.
22. JUNI - SHETLAND RACE: Under årets Shetland Race fikk vi besøk av Dag Lindebjerg, som ville intervjue skipper og klassevinner Bjarne Møster i forbindelse med en ny NRK-serie. Programmet handler om forholdet mellom nordmenn og øyene i ... Foto:

Seilernes sommer

Mye sol og mye vind. Klager du på årets sommer, har du brukt båten din for lite, eller du har vært for langt inne i fjordene på Østlandet.

 

30 JULI ? VESTFJORDSEILASEN: For å inspirere flere jenter til å ta roret og bli med i regattaer, inviterte Hilde Hovde fire jenter til å i stille i Vestfjordseilasen med en ren jentebåt. Kvartetten Toril Aspdal, Wenche Nordheim Iversen, Hilde Hovde og Liss Størkersen stilte sammen med Seilas? utsendte i en 35-foter. Dette var også den eneste jentebåten i regattaen, som talte rundt 90 båter og foregikk under særdeles rolige vindforhold.
30 JULI - VESTFJORDSEILASEN: For å inspirere flere jenter til å ta roret og bli med i regattaer, inviterte Hilde Hovde fire jenter til å i stille i Vestfjordseilasen med en ren jentebåt. Kvartetten Toril Aspdal, Wenche Nordheim Iversen, Hilde Hovde og Liss Størkersen stilte sammen med Seilas? utsendte i en 35-foter. Dette var også den eneste jentebåten i regattaen, som talte rundt 90 båter og foregikk under særdeles
...

Ønsker du å lese mer? Logg inn eller velg et abonnement:

Digitalt årsabonnement
Digitalt årsabonnement
kr 41 / mnd
  • NÅ! Bestill abonnement og vær med i trekningen av en Honda BF 2.3HK påhengsmotor
  • Tilbudet omfatter samtlige Pluss-saker på seilmagasinet.no
  • Alle digitale utgaver av SEILmagsinet siden 2006 i AppStore og Google Play
  • Ukentlig nyhetsoppsummering på mail.
   Les mer
Digitalt månedsabonnement
Digitalt månedsabonnement
kr 49 / mnd
  • Tilbudet omfatter samtlige Pluss-saker på seilmagasinet.no
  • Alle digitale utgaver av SEILmagsinet siden 2006 i AppStore og Google Play
  • Ukentlig nyhetsoppsummering på mail.
   Les mer
Seilmagasinet + Digital
Seilmagasinet + Digital
kr 66 / mnd
  • Få magasinet SEILmagasinet levert hjem til deg i tillegg til:
  • SEILmagasinet på dine digitale flater
  • Tilbudet omfatter samtlige Pluss-saker, digitale utgaver av SEILmagasinet siden 2006 i AppStore og Google Play.
   Les mer

Ønsker du papirutgaven? Se hele utvalget av abonnement.

Gå til toppen