GULL: Maia og Ragna Agerup gikk helt til topps under verdenscupen i Melbourne før jul. Det sikret dem plass i verdenscupfinalen i Abu Dhabi til høsten.
SKADET: Det går tøft for seg i 49er. Hastigheten kan bli høy og seilerne er utsatt for skader dersom noe går galt. Maia fikk skulderen slått ut av ledd da de «nosedivet».
49er FX: Den nye OL-klassen for jenter er en utfordrende båt som setter store krav til teknikken.
SELVTILLIT: Å vinne en verdenscup-regatta hjelper på selvtilliten. – Vi seilte vårt eget løp og holdt hodet kaldt, sier Agerup-tvillingene om den avgjørende seilasen.
MOT OL: Maia og Ragna Agerup satser for fullt mot OL – både i 2016 og 2020. Og der kan de så absolutt tenke seg å vinne medaljer.

Smertefull suksess

Ragna og Maia Agerup trodde sesongen hadde røket da skulderen til Maia hoppet ut av ledd. Så vant de world cupen i Melbourne.

Jeg skulle gjerne ha seilt 29er ett år til, sier Ragna Agerup (19).