Søk i arkivet

STEILENE: Høsten og mørket har senket seg over Steilene. Det er tid for dugnad.
STEILENE: Høsten og mørket har senket seg over Steilene. Det er tid for dugnad. Foto:

HVA LEDERNE MENER: Nesodden SeilforeningSeilvenner!

Så er tiden der man begynner å tenke på presenninger, frostvæske og listene over hva man skal gjøre med skuta i vinter, slik at den er klar til neste årets sesong.

Jeg håper de ikke er for lange disse listene, for det er så mye morsomt å gjøre på vinteren at plutselig er det vår i lufta og alle de gode forsettene om mekking på skuta har forsvunnet i skiturer, peiskos og sånt.

Men mange har slett ikke planer om å gå på land ennå. Noen skal seile Hummerseilas, og jolleseilerne skal til Tyskland for avslutningsseilas.

Og når jeg sier at det ikke blir seiling i vinter, er det helt feil. For mange er dette starten på den store bindersseilsesongen. Handlingsprogram, årsrapporter, regnskap og budsjett skal meisles ut slik at foreningen atter er klar for seiling i 2017.

For å få til dette er vi avhengige av tips og innspill fra dere seilere. Det vil derfor bli arrangert klubbkvelder i løpet av høsten der vi møtes for seilprat og for å få innspill til hva som kan gjøres bedre.

De to første blir arrangert i forbindelse med dugnadene på Steilene 15.–16. og 22.–23. oktober. Da får man både kommet seg til Steilene, vært med på dugnad og ikke minst får man muligheten til å komme med innspill til foreningen.

Så folkens: Følg med på hjemmeside og Facebook og e-post og slikt. Masse informasjon kommer om dette.

Vi sees på Steilene.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen